Rreth Nesh

Gledis 2006 , me adrese L.17. rr. P.Hanxhari Durres Albania. eshte prej shume vitesh ne tregun shqipetar , dhe eshte e specializuar ne importimin dhe shperndarjen e cigareve ne te gjithe territorin e shqiperise.

Me shume..
Produktet Tona

Tashme dhe ne tregun shqiptare cigaret e klasit te pare dhe cilesise se larte . Kemi keaqesine tju prezantojme me prduktet me te shitura ne europe ti cilat kompania jone i sjell si risi ne trregun shqiptare .

Me shume..
Na kontaktoni

© 2011 Copyright www.dyqaniim.com. All Rights Reserved. Valid (x)HTML and CSS