Kush Jemi

Gledis 2006 , me adrese L.17. rr. P.Hanxhari Durres Albania. eshte prej shume vitesh ne tregun shqipetar , dhe eshte e specializuar ne importimin dhe shperndarjen e cigareve ne te gjithe territorin e shqiperise. Gjithashtu kompania jone eshte pjesmarrese dhe ne fushen e ndertimeve nepermjet aksioneve te saje ne disa ndertesa .

KompaniaDeri tani ne kemi importuar cigare direkt nga gjermania si importues dhe perfaqesues expluziv per Shqiperine per disa lloje cigaresh si Tradition, Burton, Ashford, Allure, super slims, superior springwter, dhe disa lloje purosh marka kto te njohura dhe te kerkuara ne tregun evropian por dhe jashte saj.


Ne vitin 2011 gledis 2006 e shton aktivitetin e saje duke importuar dhe disa lloje cigaresh nga bullgaria te cilat jane mjaft te njohura ne tregun evropian dhe ate bullgar si MM blu, Global, Eva Slims dhe GD Clasic. Kompania jone eshte nje nder kompanite kryesore te importimit dhe shperndarjes te cigareve ne tregun shqiptare te cilen e realizon me sukses duke shperndare thuajse dyqan per dyqane ne te gjitha qytetet e shqiperise duke bere shitjen dhe prezantimin e produkteve qe ne importojme nepermjet makinave te saj .Gjithashtu ne bashkpunojme ne shitjen e cigareve te kompanive qe operojne ne shqiperi si Philip Moris , British Amerikan Tobacco, Japan Tobacco dhe kompani te tjera per te cilet ne jemi si distributor i tyre ose si klient preferencial nepermjet magazinave dhe pikave te shumices qe kemi ne Durres ku dhe jemi nr 1 per kete biznes.

Si rrjedhoje e kesaj pune qe ne bejme prej vitesh ne kemi fituar tregun dhe besimin e klienteve ne te gjith teritorin dhe tashme mund te themi qe jemi profesionist ne kete fushe dhe kemi te gjitha mundesite si nga ana profesionale dhe ekonomike , per ta perfaqesuar denjesisht kompanite boterore me te cilat ne bashkpunojme dhe importojme produktet e tyre ne tregun shqiptare.

Suksesi i zhvillimit te kompanise sone konsiston ne rritjen e suksesit. Kushti kryesor eshte zhvillimi i markave ne treg nga konsumatori. Bashkepunimi me pikat e shumices dhe pakices per te ekzekutuar nje sukses ne intenerarin e vizitave ne tregun e shitjes dhe fokusimin tek njerezit dinamik.

GLEDIS 2006 ka intensitet ne punen e saj dhe ne organizimin e distribucionit ne marredhenie me klienetet. Linja e struktures se kompanise sone eshte e drejtuar me mprehtesi dhe zgjuarsi nga punojesit ne maredhenie me klientet e shitblerjes. Aftesia per ta bere me shpejt te identifikuara markat tona dhe te reagoje drejtperdrejte tek konsumatori. Kjo aftesi e kompanise e ben me te dukshme , tendencen- prirjen e konsumatorit trendy ne treg dhe kjo eshte detyre e distribucionit dhe marketingut. Prioriteti i strategjise se kompanise sone eshte egzekutimi i suksesit Ajo cka karakterizon kete kompani eshte bashkepunimi shume i forte ne grup dhe marredheniet e mira midis kolegeve. Puna ne grup eshte me e rendesishmja dhe ajo qe e ben nje kompani te eci perpara me ritme te shpejta.

Rreth Nesh
Stafi Dyqanet tona Produktet Investimet ne ndertim Te gatshem per distribucion

© 2010 Copyright dyqaniim.com. All Rights Reserved. Valid (x)HTML and CSS