Historiku / Zhvillimi

Kompania Gledis 2006 eshte nje nder kompanite me te vjetra ne tregun shqiptar e cila ka rreth 20 vjet qe operon ne reklamimin dhe shperndarjen e cigareve .

Ne fillim te viteve 1991/1992 ajo ishte nje kompani e vogel e quajtur ´kaboj´ e cila kishte lidhur kontrata me fabrikat vendase te cilat prodhonin cigare ne Shqiperi, duke bere shitjen e produkteve te tyre, por shume shpejt ajo u be nje shperndarese e fuqishme dhe e njohur ne biznesin e marketingut dhe shperndarjes se cigareve dhe per cigaret qe prodhoheshin jashte shtetit.Qe nga viti 1994 e ne vazhdim ishte nje nder shtyllat kryesore te shitjes se produkteve te kompanive me te njohura boterore si Philip Moris ,Japan Tobacco, British Tobacco dhe GEORGE KARELIA ,te cilat tashme kishin filluar te eksportonin cigaret e tyre ne territorin shqiptar.

Si rezultat i nje pune profesionale dhe te koordinuar kjo kompani kishte aritur nje rreputacion te larte ne kete biznes. Duke pare arritjet,suksesin dhe zhvillimin e vazhdueshem, kompania zgjeroi aktivitetin e saj ne vitet 96-99 duke punuar si shperndares ekskluziv ne shperndarjen e markave gjermane Davidoff dhe Tradition dhe ne vitin 2003 kjo kompani mori besimin e kompanise gjermane VON EICKEN per importimin dhe shperndarjen e produkteve te saj ne Shqiperi duke arritur nje sukses te plote dhe duke e bere marken Tradition nje marke shume te kerkuar nga konsumatoret.

Si rrezultat i rritjes si kompanise dhe zgjerimit te aktivitetit te saj dhe ne fushen e ndertimit ajo u bashku dhe me aksioner te tjere, dhe se bashku me ortaket e rinje kjo kompani u emertua

Gledis 2006
gje qe i ngriti dhe me larte objektivat dhe performancen e saj . GLEDIS 2006 ne vitin 2010 ka importuar dhe shume lloje te tjera cigare nga gjermania, dhe vetem 1 vit me vone ka lidhur kontraten me kompanine Bullgar Tobacco duke importuar dhe shperndare me sukses markat e saj

Kompania
Gledis 2006
Investimet ne ndertim Ambjentet tona Produktet Produktet Produktet

© 2010 Copyright dyqaniim.com. All Rights Reserved. Valid (x)HTML and CSS